Lourdes

Waar

Elke zondagmiddag vinden de activiteiten plaats te Groenstraat 51, 9041 Oostakker. Waarom we Chiro Lourdes noemen? Wel, omdat we gesitueerd zijn in de nabijheid van de toch wel vrij bekende 'Grot van Lourdes', alwaar Pieter De Rudder op miraculeuze wijze genas.

Wanneer

De Chirozondag begint elke zondag om 14 uur stipt met de opening, dus het is raadzaam om reeds daarvoor al aanwezig te zijn. 

Je bent al welkom op onze terreinen vanaf 13u30

 

Het einde van de activiteiten is per afdeling geregeld:

 

Ribbels, Pinkels, Speelclub en Kwiks: 17u30

Tippers, Tiptiens en Aspi's: 18u30.

Extra informatie

Inschrijven

Iedereen tussen de 6 en 18 jaar is welkom om samen met ons onvergetelijke zondagen te beleven!

Het inschrijvingsgeld bedraagt per jaar slechts 25 euro en daarvoor ben je volledig verzekerd bij Chiro Nationaal. Je kan een drietal keer komen 'proberen' alvorens we je verplichten om in te schrijven. Indien je je dochter wil inschrijven kan je het geld overschrijven op ons rekeningnummer: BE36 0012 3615 6781

 

De opening

We vatten de activiteiten aan na de groepsopening. Hierbij gaan we in formatie staan, linkervoet vooruit en handen op de rug, waarna er vervolgens de inspectie volgt, afdelingskreten, een openingsgebed, voorstelling van de activiteiten per afdeling, mededelingen en verjaardagen en ten slotte de groepskreet "Samen ... Klaar!".

 

Het vieruurtje

Rond 16 uur worden de activiteiten even onderbroken, want dan is het tijd voor het 'Vieruurtje'. Immers, door actief te wezen krijgt men honger. En die is er om gestild te worden. Je kan een drankje kopen (cola, limonade, fruitsap, ...) voor 50 eurocent en een koek (Mars, Leo, Snickers, een zakje chips, wafel, ...) eveneens voor 50 eurocent

Wij raden voor het vieruurtje dus 1 euro aan, want met dat bedrag kan je je honger en dorst perfect stillen.

 

Onze VB

Om ons te begeleiden bij allerhande zaken (administratie, financiën, ...), worden wij bijgestaan door Ria Thoen, onze volwassen begeleidster. 

Indien er vragen, suggesties, ideeën of opmerkingen zijn omtrent iets dat gebeurd is op de chiro, zouden we willen vragen om in eerste instantie de betrokken leiding te contacteren. Voor de meer algemene, dringende of financiële vragen, kan je onze VB contacteren. Haar gegevens kan je vinden op de contact pagina.