Lourdes

Belofteaflegging 2018 - 25 november 2018

Beste ouders, 

 

Het nieuwe chirojaar is ondertussen al enkele weken bezig. Zoals elk jaar hebben we afscheid moeten nemen van enkele leiding, wat natuurlijk ook wil zeggen dat er een hele hoop nieuwe leiding is bijgekomen!

 

Dit jaar verwelkomen we 5 nieuwe leiding in de leidingsploeg. Dagmar, Toon, Ferre, Nuno en Arne gaan, zoals traditie het wil, hun officiële Chiro-belofte afleggen op 25 november 2018. Dit is een feest dat we uiteraard niet alleen willen vieren en daarom nodigen we jullie uit om deel uit te maken van dit gebeuren!

 

De belofteaflegging start met een misviering in de Basiliek van Lourdes die van start gaat om 11u15. De leden verwachten we echter al om 10u45 aan de achterkant van de kerk (Sint- Jozefstraat) om samen met ons nog eens enkele liedjes te repeteren.

 

Na deze viering gaan we samen genieten van een heerlijke versnapering in de eetzaal van EDUGO De Brug. Dit jaar wordt er opnieuw gekozen voor warme hamburgers (ook vegetarisch) en/of hotdogs. Het is belangrijk dat u per persoon kiest tussen een portie hamburgers, hotdogs, beiden of vegetarisch.

 

- 1 portie Hamburger (2 stuks/persoon): 7 euro

- 1 portie Vegetarisch (2 stuks/persoon): 7 euro

- 1 portie Hotdogs (2 stuks/persoon): 5 euro

- 1 portie Mix van beiden (1 hamburger, 1 hotdog/persoon): 6 euro

 

Graag willen we benadrukken dat het verplicht is om vooraf in te schrijven, het betalen zelf gebeurt aan de kassa.

 

Dit kan u doen via het online formulier (klik hier!) of via SMS: +32 472 04 05 28 (Larissa Hemelsoet) ten laatste tegen maandag 20 november!

 

Na het eten vertrekken we op een herfstwandeling/zoektocht van ongeveer 6 km te Munte (De start van de wandeling is aan de kerk in Munte op het Munteplein). De wandeling zelf is niet geschikt voor rolstoelen en/of buggy’s. We verzamelen op de parking van de EDUGO Arena om 14u waar we omstreeks 17u-17u30 zullen terugkeren. Graag zouden we ook willen vragen om zoveel mogelijk aan carpoolen te doen. We willen graag dat iedereen de mogelijkheid krijgt om mee te gaan wandelen/zoeken!

 

Vanzelfsprekend vervangt de belofteaflegging de gewone zondagse Chirowerking.

 

Tot dan!

De gehele leidingsploeg

 

In bijlage vindt u de brief die nog wordt meegegeven op zondag. 

Belofte 2018